Ljudi krase mesto.

Projekat Laura okupio je mlade perspektivne ljude, ali i poznate svetske kompanije. Zajedno, učinili smo da vila postane svojevrsna prodajna galerija primenjenih umetnosti koja promoviše stvaralaštvo najkreativnijih. U ponudi je velika kolekcija nameštaja, rasvete, kućne dekoracije, skulptura, slika…

Mask Group (2)

NITEA

NITEA radnu atmosferu i kućni ambijent u mnogim prostorima u Srbiji i regionu podiže na viši nivo već duže od 20 godina. Potpuno moderan, kreativan i svež pristup opremanju enterijera ulepšao je brojne kancelarije i domove.
Ambicija firme je da modernizuje i unapredi unutrašnje uređenje prostora, dok je fokus na sedenju I aksesoaru.
Nitea ima ekskluzivno pravo prodaje Švajcarskog brenda Vitra, ali I višegodišnju saradnju sa mnogim svetskim brendovima kao što su Pedrali, Mutto, Hay, Sedus, Wittmann I drugi…

LSDESIGN

Kompanija Light Systems Design, postoji preko 20 godina, a naš posao je profesionalno osvetljenje za privatne kuće, poslovne prostore ili industrijske pogone. 

Nudimo zaokružen proces od rešenja do realizacije koji podrazumeva projektovanje, ponude različitih nivoa I cena rasvetnih tela, a potom I izvođenje elektroradova jake struje I izvođenje elektroradova slabe struje (alarmi, videonadzor, kontrola pristupa, “pametna kuća”). Sve to sa ciljem ostvarivanja uspešnije saradnje sa arhitektama, dizajnerima, izvođačima, investitorima. Sedište se nalazi u Novom Sadu. 

Sarađujemo sa najpoznatijim svetskim brendovima I proizvođačima dekorativne I tehničke rasvete.

Designers
Mask Group (4)

MUCI BOBINA

Muci Bobina je design studio iz Londona. Tim koji čine arhitekte, dizajneri i zanatlije je fokusiran izradi kojoj posvećuju izuzetnu pažnju. 

Svaki komad koji izadje iz radionice prolazi kroz ruke veštih majstora dok ne ispuni uslove izuzetne obrade. Ceo proces se dešava u njihovom studiju i radionicu u srcu Londona – od prvih skica do gotovog proizvoda. Njihova misija je konstantno unapredjivanje procesa izrade kako bi proizvodi bili u skladu sa održivim razvojem i proizvedeni poštujuću prirodno okruženje. Svi plemeniti metali i drugi materijali se pažljivo nabavljaju kako bi svi u procesu nabavke bili ispoštovani. 

Sa ciljem da kreiraju novo i jedinstveno, Muci Bobina je posvećena izradi malih serija nakita i unikatnim prjektima. Njihov moto je -curious enough to stand out, but simple to last-.

TEKNE

Tekne je brend koji je nastao željom akademskog slikara Jane Kuvalje da svoje slike pretoči u primjenjenu umjetnost, nakit. 

Svaki obik potiče iz prirode ili geometrije i namerno je minimalan da bi boje i završna obrada zlatom dobila priliku da se iskaže i zasija! Boje koje se zajedno sa porculanom peku na visokim temperaturama ostaju postojane i nikada ne gube svoju jačinu. Zaljubljeni u matirani topli izgled porculana, Tekne svoje komade ne glazira, nego ostavlja porculan neprekriven. 

Tekne tim čini mala grupa prijatelja u kojoj su posvećeni brendu.

Mask Group (5)
Mask Group (6)

STUDIO MUŠMULA

Mi smo Maja i Coka, inženjeri pejzažne arhitekture, žene, majke, prijateljice i saborci. 

Posvećene smo prolanaženju i korišćenju retkih biljaka u svom dizajnu, a inspiracija su nam lokalno proizvedene biljke od kojih mnoge i same gajimo. Zalažemo se za organski proizvedeno cveće i nije nam teško da prelazimo Srbiju uzduž i popreko kako bi ga nabavile. Priroda je naša inpiracija i u svom radu težimo njenom savršenstvu. 

I imamo jedno i jasno pravilo: cveće je dovoljno dobro samo ako nas dovodi do suza, radosnica, naravno!