Budite deo Laurinog sna

Pored svoje osnovne namene izložbenog prostora, Vila Laura pruža uslugu iznajmljivanja prostora kreativnim timovima, filmskim produkcijama i pojedincima sa potrebama organizovanja promotivnih događaja. Ujedno, Laura je mesto održavanja privremenih umetničkih postavki i specifičnih tematskih okupljanja tokom godine.

3

USLUGA DIZAJNA NAMEŠTAJA I ENTERIJERA

Tajna dobro osmišljenog enetrijera je u pažljivom osluškivanju stila življenja, navika i želja klijenata, ali i prilagođavanje svega toga prostoru i funkciji koju treba da ima. 

Svaki enterijer mora biti poseban i jedinstven kao i klijent za koga se dizajnira. Usluga izrade idejnog rešenja enterijera ili nameštaja podrazumeva izradu idejnog koncepta, 3d modelovanje i vizuelizaciju, kao i detaljnu tehničku dokumentaciju. 

Kao završni deo podrazumeva izvodjenje i praćenje završnih radova na terenu. Prilikom izrade projekta sa našim dizajnerima možete birati boje, materijale, izgled samog enterijera kao i detalje nameštaja.

4

USLUGA IZNAJMLJIVANJA PROSTORA

Nudimo uslugu iznajmljivanja naše kuće dizajna kao jednog neobičnog, luksuznog prostora za održavanje Vaših događaja. 

Kao naše klijente vidimo produkcijske kuće, dizajnere odeće, kostima ali i klijente koji žele unikatan prostor za svoj događaj. Vila Laura građena davne 1929., a renovirana sa puno pažnje i detalja koji će učiniti Vaš događaj nezaboravnim, zaista je jedinstvena na tržištu. 

Prostor unutar kuće ima oko 180 kvadrata, i sastoji se iz dva nivoa, sa vinskim podrumom od oko 40 kvadrata. Enetrijer je dizajnerski i luksuzno opremljen, a tu je i mala bašta koja odiše suptilnošću i udobnošću za događaje koje želite da održite napolju.

Fotografije prostora možete pogledati ovde.